Total – Tønsbergs nye rockepub

I dag ble navnet til Tønsbergs nye rockepub annonsert. Det er lenge vært et savn om en ny rockepub i byen, etter at den forrige forsvant for noen år siden. Derfor var det stor glede da ledelsen av den populære Slottsfjellfestivalen bestemte seg for å starte en pub for rockeentusiaster. Rock året rundt, i stedet for bare noen få dager om sommeren. I den forbindelse ble det satt i gang en stor navnekonkurranse i Tønsbergs blad (TB) om hva puben skulle hete. Forslagene haglet inn, og i dag ble vinneren annonsert: Navnet ble Total, oppkalt etter gjennombruddsalbumet til Tønsbergsbandet Seigmen.

For å skryte litt, det var kjæresten min som kom med det forslaget, og dermed ble vinneren av konkurransen. I morgen skal TB ta bilde av ham sammen med Seigmens Kim Ljung.

Men uansett – stedet kommer forhåpentligvis til å ha masse kule konserter når det åpner, og jeg kan bare si at jeg gleder meg.

Reklamer

Om Jennukka
Medieviter med hovedfokus på film. Interessert i film, musikk og litteratur, og det er det jeg i hovedsak kommer til å skrive om her. Det vil være en blanding av nytt og gammelt, en del jeg liker og enkelte ting som jeg kanskje ikke syns er så bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: